Ny fabrikk på Nordvestlandet

Den 1. januar i år ble Eiktrapp på Mørekysten en del av Trapperingen. I løpet av året er de også på plass i ny fabrikk. Det satses!

Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane

I år ble Eiktrapp en del av Trapperingen, og daglig leder Roger Eik mener dette gir muligheter for familiebedriften i Møre og Romsdal.

- For oss er dette en måte å bli bedre kjent i markedet på, og også til å få en del mer faste kunder, sier Eik og tenker på leveransene Trapperingen har til huskjeder. 
- Som en del av Trapperingen ser vi også fram til å ta del i et mer systematisk salgsarbeid, forteller trappesjefen. Han har laget trapper i familiebedriften siden har var 16 år.

Trapperingen har fabrikker over landet, og Eiktrapp kommer til å betjene markedet i Møre og Romsdal samt i Sogn og Fjordane nord for Sognefjorden.

Ny fabrikk til 20 millioner

Eiktrapp setter snart i gang med bygging av en splitter ny fabrikk til 20 millioner kroner, og ruster seg med det både for vekst og effektivisering.

- Alt er klart, og byggingen starter før sommeren. Den nye fabrikken blir på Vadset Industriområde i Tennfjord. Bygget blir liggende godt synlig like ved hovedveien, noe som er en fordel for kundene våre. Selve byggeperioden antar vi tar ca. seks måneder, sier Eik. Han forteller at de samtidig med nybygget investerer i nytt lakkanlegg, og at den nye fabrikken gir muligheter for mer strømlinjeformet og dermed mer effektiv produksjon. 

Trappestudio nr 11

I de nye lokalene har Eiktrapp også planlagt et trappestudio med visning av trapper i «levende live». Dette blir det ellevte trappestudioet i Trapperingen-kjeden.

- Trappestudioet blir på 200 kvm, og her får vi stilt ut trappene våre. Vi vet at det er mye enklere for kundene å ta gode trappevalg når de får se trappene i full størrelse og får prøvegått litt, så dette ser vi fram til, sier Eik.