Eiktrapp AS

Din lokale trappeleverandør

Les mer om oss

Kvalitet i alle ledd

Våre kunder kjenner oss som en solid leverandør som gir kvalitet gjennom hele trappeprosessen. Med lang fartstid i bransjen har vi en stor kundebase i både privat og offentlig sektor. Vi har produsert trapper siden 1986 og har inngående kjennskap til kvalitetskravene som gjelder i offentlig bygg og hos privatpersoner. Eiktrapp tar seg av hele prosessen fra måltaking til ferdig montert trapp og vi er derfor trygge på at kundene våre får et produkt av høy kvalitet.

Leveringstiden er fra 4 uker etter måltaking til ferdig trapp
(Da vi har varierende leveringstid, for tiden)

Skreddersydde
trappeløsninger for alle

Kundene våre er kvalitets og prisbevisste og vi gjør vårt ytterste for å veilede og skreddersy trappeløsninger. Vi gjør alltid hjemmebesøk for å gi råd og tips til løsninger som passer til både rehabilitering av eksisterende trapp eller nybygg. Våre moderne produksjonsmetoder og korte produksjonstid gjør oss svært konkurransedyktig på leveringstid. Med kun 4 uker fra måltaking til ferdig montert trapp er det ikke lenger en tidkrevende prosess å fornye eller bygge ny trapp.

Eiktrapp har trappeløsninger som gir deg mulighet til ikke bare å velge mellom et moderne, klassisk eller tradisjonelt uttrykk, men også tilpasse bl.a. overflatebehandling, trinntyper, vanger eller spiler til husets interiør. En av våre styrker, både pris- og kvalitetsmessig, er muligheten for å tilpasse trappefargen til gulvet. 

Vår historie

Eiktrapp startet opp i ei lita løe i Fiksdal i 1986 under navnet Vestrefjorden Trevare. Karl Egil Eik startet opp på nette 50m2. 11 år senere flyttet Eiktrapp til Fiksdal og åpnet opp for produksjon av trapper, vinduer og dører. I 1999 spisset vi tilbudet og spesialiserte oss på trappeproduksjon. De påfølgende årene har maskinparken blitt fornyet med flere CNC-maskiner for å effektivisere produksjonslinjen.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjemaet og bestill gratis og uforpliktende befaring. Vi tar kontakt for nærmere avtale av tidspunkt.