Om oss

Trapperingen leverer trapper og trappeløsninger av beste design- og handverksmessige kvalitet. Vi mener at trappen er boligens viktigste møbel, som skal kle huset og gi interiøret særpreg. Derfor har vi et bredt utvalg av modeller, materialer og utførelser. Vi lar oss også gjerne utfordre på spesialtilpassede løsninger.

Hvem er vi: Seks av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!

Hva gjør vi: Vi lager trapper som passer ethvert hjem, enten det passer best med basis, moderne, tradisjon eller klassisk stil. Vi har også smarte oppbevaringsløsninger under trapp. 

Hvordan jobber vi: Uansett hvilken stil du velger skal du være trygg på at våre trapper er laget av de beste materialer, og er av beste kvalitet. Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene, det skulle bare mangle. Vi legger stor vekt på kvalitet i hele produksjonsprosessen, og vi er ikke ferdig med jobben før trappa er montert. Når du er fornøyd, er vi fornøyd.